Czy do Maca trzeba mieć spejcalną myszkę?

Rozwiązany/Zamknięty
baton - 14 cze 2014 o 22:05
 baton - 6 paź 2014 o 15:31
Witam wszystkich.

Niedługo planuję zakup komputera Mac MIni, nie miałem wcześniej do czynienia z komputerami Apple, dlatego chciałbym wiedzieć, czy potrzeba mi do tego komputera jakiejś specjalnej myszki od Apple? Czy starczą te, których używałem do tej pory na komputerze z Windowsem?
Zobacz również:

6 odpowiedzi

Nie potrzebujesz specjalnej myszki do Maca, z normalną będzie działać, ale istnieje specjalna mysz do tego komputera, która jest dosyć innowacyjna i wygodna, nazywa się MagicMouse (https://www.apple.com/pl/magicmouse/) i jest dosyć droga, więc jeśli nie masz kasy albo nie chcesz jej wydawać, to nie ma problemu, bo inne myszy działają z macbookami, a jeśli chcesz wydać na fajjny gadźet to też możesz
Na pewno tak...
Nie, ja widziałem maci z myszkami z innych kompów, nie że od apple
Poczekam na więcej opinii, bo wiecie, właśnie patrzę, że myszka od Apple kosztuje 300 zł więc eeee wolałbym nie wydawać koniecznie tyle na to
Wiewiora4 Posty 151 Data rejestracji piątek 25 kwiecień 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany środa 4 maj 2016 115
16 cze 2014 o 10:33
no i klawiatura za 300 zł
dzięki za wyjaśnienie, pewnie jest fajna, ale no.,..zostanę przy tańszej opcji hahaha