varus13
Posty5Data rejestracjiniedziela 20 grudzień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 21 grudzień 2015
-
Zmodyfikowany dnia 19 gru 2018 o 22:06
pat -
24 kwi 2016 o 21:36
Dzień dobry,
mam przyblizony obraz w snapchat i nie wiem jak zmienić ją na normalną ,od początku zainstalowania aplikacji był przybliżony, a nie działa na zasadzie przesunięcia palcami do środka... i między innymi przez to też psuje mi jakość zdj... a przodu mam 2mp z tyłu 5mp i z przodu robi mi lepiej na snapchat'cie niż z tyłu... pomocy ;c
Zobacz również:
Jak oddalić zdjęcie
Jak zmienic aparat na snapie - Najlepszą odpowiedź
Powiedzcie czy komuś udało się rozwiązać ten problem? Zrobiłam już wszystko co opisaliscie. Mam ten sam model telefonu, nic nie pomaga a jakość zdjęć jest koszmarna. Wszystkie strony, ktore znalazlam do tej pory opisuja jak postepowac tylko przy starszych wersjach, w tych nowych to juz wszystko inaczej wyglada.
Tylko na snapchacie ;/ i przez to wychodzą mi słabe zdj... i nie wiem czy można na moim tel zrobić aktualizacje do androida 5.0 jak myslisz (samsung galaxy grand neo plus) bo może będzie lepiej ;/ (lepszy android może coś daje co nie?)
Jakość zdjęć i video masz ustawioną na standardową lub automatyczną, tak? hmm, kolega miał kiedyś podobny problem (tylko na odwrót, bo tylna kamerka źle kręciła) w HTC, ale tam to się nic z tym nie dało zrobić, mimo że instalował chyba dwa razy ponownie aplikację. Aktualizacja do nowszego Androida raczej nic nie da, bo skoro poza Snapchatem kamerka jest ok przednia, to znaczy, że problem jest w Snapie. Możliwe, że Snapchat nie współpracuje dobrze z wszystkimi modelami. Poza tym na ten model i tak nie ma dostępnej aktualizacji (pełna lista tu https://www.digitaltrends.com/mobile/android-5-0-lollipop-update-news/ ). Jeśli po odinstalowaniu lub ponownym zainstalowaniu aplikacji nie poprawi się, to chyba to problem snapchata jest+telefonu, ewentualnie można czekać, aż się pojawi aktualizacja dla samego Snapchata, to może się poprawi.
Z nim wszystko okey jest do normalnie robi świetne zdj ;c i mam androida 4.4 a gdyby zaktualizować ? tylko nie wiem czy moge na moim tel... samsung galaxy grand neo plus, kolega ma s5 i ma 2mp z przodu i 16 z tyłu i android 5.0 i powiem ci że mu dużo lepiej z przodu robi ;/
21 kwi 2016 o 16:34
21 kwi 2016 o 16:57