Zadaj pytanie
Witam, mam problem z zalogowaniem się na moją Pocztę WP pamiętam login i hasło ale nie mogę się zalogować rano zmieniałam hasło i wszystko potem działało a teraz nic nie mogę zrobić niestety przy zakladaniu nie podawalam zadnej z 3 metod odzyskiwania hasła. Pomocy, czy da sie coś zrobić?
Dzień dobry, od wczoraj mam problem z zalogowaniem się do messengera. Przez przypadek usunęłam aplikację a po zainstalowaniu wyskakuje mi okienko żeby podać nr telefonu lub maila i hasło. Nie mam facebooka tylko sam messenger, gdy się rejestrowałam podałam tylko nr telefonu, nie musiałam podawać hasła. Gdy próbuję resetować hasło i wpisuję nowe pojawia się komunikat o błędnym haśle...i tak w kółko. Pisałam do pomocy technicznej ale do tej pory cisza... Próbowałam przez stronę messenger.com i jest to samo. Bardzo proszę o pomoc. Konfiguracja: Windows / Chrome 67.0.3396.99
Gdy zaznaczam zapomniałem hasła i wpisuje numer pokazuje mi 2 nie moje konta i daje nie ma mojego konta i przekierowóje mnie na facebooka a ja mam bez niego Pomocy
Dzien dobry mam problem z logowaniem na messengera,odinstalowałem i po 3/4 dniach ponownie zainstalowałem wpisałem odzyskaj hasło bo nie pamiętałem przyszedł mi SMS z kodem wpisałem wyświetllilo się moje zdjecie,dałem nie wylogowuj mnie i zaczęło się ładować i po tym nic nie wyskakuje cały czas się ładuje .w czym może być problem ??
Dzień dobry, tak jak w temacie napisalam potrzebuje pomocy z aplikacja messenger. Mam nowy telefon i chcialam sie zalogowac do aplikacji gdy przyszedl czas na aplikacje messenger wpisalam poprawne dane i sie zalogowalam. Gdy aplikacja sie zaladowala zobaczylam ze nie ma zdjecia profilowego ani żadnej konwersacji. Sprobowalam odinstalowac i zainstalowac ponownie lecz to nie dziala prosze o pomoc.