Weronka
-
Zmodyfikowany dnia 4 sty 2019 o 23:05
Margarita -
30 maj 2014 o 16:51
Dzień dobry, mam pytanko i liczę, że mi pomożecie bo sama sobie poradzić nie umiem.
Ma pocztę na Gmailu. Mail od jednego nadawcy uporczywie wpada mi do skrzynki ze spamem. Próbowałam go przenosić do folderu Odebrane, ustawiać jakieś reguły, nic nie pomaga.
To ważne maile i nie mogę ich odczytywać po tygodniu, a tak to niestety teraz wygląda...
Pomocy!
Zobacz również:
Co zrobić żeby wiadomości nie trafiały do spamu messenger
Jak przenieść wiadomości z folderu inne messenger - Najlepszą odpowiedź
Co zrobić żeby wiadomości nie trafiały do spamu - Najlepszą odpowiedź
markuspololo
Posty323Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 12 sierpień 2019259 30 maj 2014 o 11:50
Hej, myślę, że musiałabyś sprawdzić dwie rzeczy: czy maile od tej osoby wpadają do spamu tylko Tobie, czy może komuś jeszcze, a dwa: czy ta osoba nie ma przypadkiem w podpisie dodanych linków? Wydaje się banalne, ale antyspam Google jest dosyć czuły i wcale bym się nie zdziwił, gdyby chodziło o to.
No to albo poproś o usunięcie linku z podpisu, albo sprawdzaj spam codziennie, bo raczej innej opcji nie ma, skoro mówisz, że opcja "To nie spam" nie działa., ewentualnie przenieś wszystkie maile od nadawcy do Odebranych. Swoją drogą, wydaje mi się, dziwne, żeby maile od nadawcy, z którym korespondujesz trafiały do spamu.