Helo, co polecacie? Co się bardziej opłaca, płacić abonament za Internet w smartfonie czy kupić kartę przedpłaconą i doładowywać? O sieci konkretnie myślałam o t-mobile.
Zależy meteria, jak często korzystasz z Internetu, jak np tylko potrzebujesz od czasu do czasu jak gdzieś jedziesz pociągiem czy busem to po co Ci abonament, no ale jak korzystasz dużo to warto pomyśleć. Zaletą neta na kartę jest to, że jak gdzieś jest wifi bezpłatne to sobie szybko przełączasz no i wtedy faktycznie nie płacisz.
ja mam z t-mobile na kartę Internet, bo ogólnie mam telefon na kartę, ja się nie chcę wiązać żadnymi umowami, ale też nie korzystam nałogowo z Internetu w komórce. Jak i tak planujesz wziąć telefon na abonament, to już Internet też warto, ale jak karta to karta
Internet na kartę doładowujesz za ile chcesz, ja np ładuję 35 albo 50 zł i mam na około miesiąc, czasem więcej, jak mniej używam, jak będziesz jechać cały czas na 3G to szybciej się skończy, ale jak mało używasz to możesz liczyć miesiąc czasem więcej