JanekBagatyn
Posty1Data rejestracjipiątek 6 maj 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 6 maj 2022
-
6 maj 2022 o 20:38
J_23 -
9 wrz 2023 o 17:50
Hej, czy ktoś zna działające sposoby na przywrócenie starych wiadomości? Niechcący usunąłem ważne dla mnie smsy, które muszę odzyskać. Sprawa jest dość pilna, ponieważ stanowią one materiał dowodowy, które muszę dostarczyć do sądu (sprawa o oszustwo internetowe na dość wysoką kwotę). Nie wykonywałem kopii zapasowych wiadomości, jednak nie dezaktywowałem backupu systemowego. Być może są one zapisane na "wirtualnym dysku"? Dodam, że posiadam iPhone 11. W tym wpisie https://satelitarnecyfrowe.pl/jak-odzyskac-skasowane-usuniete-smsy/ przeczytałem, że pomocny może okazać się program iTunes, ale jak go użyć, żeby się udało?
Zobacz również:
Jak odzyskać skasowane smsy forum
Jak odzyskać skasowane smsy - Najlepszą odpowiedź
Jak odzyskać skasowane smsy w orange - Najlepszą odpowiedź
Макс Вега
Posty967Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 9 maj 2022 o 14:05
Cześć! Możesz wypróbować specjalny program UltData, aby odzyskać utracone SMSy. Nie ma jednak gwarancji, że sobie z tym poradzisz i radzę udać się do jakiegoś centrum serwisowego i poprosić o pomoc fachowców.
9 wrz 2023 o 17:48
Ja bylam w serwisie to powiedzieli że usuniete sms bez kopi zapasowej nie da sie odzyskać. I zostalam na lodzie.
9 wrz 2023 o 17:50
Ja bylam w serwisie i powiedzieli że bez kopi zapasowej nic sie nie zrobi.