markuspololo
Posty323Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 12 sierpień 2019
-
25 kwi 2014 o 16:07
Karol -
4 lis 2014 o 12:25
Cześć wszystkim, chcę się nauczyć programować w języku C, ale nie mam za bardzo kasy na żadne płatne programy, kto zna jakieś darmowe rozwiązanie? Będę wdzięczny..
Zobacz również:
Program do robienia ulotek
Darmowy program do tworzenia ulotek - Najlepszą odpowiedź
Darmowy program do projektowania - Najlepszą odpowiedź
Dzięki za radę Piotrek9798, jestem jeszcze w fazie prób i testów i docierania się z programem, ciężko stwierdzić, czy jestem zadowolony w 100% czy nie, ale wiadomo, to co mówisz, jest open source, więc wolę to niż płacić za coś, co by mi się potem w ogóle nie przydało, czy tam nie podobało.
Wiewiora4
Posty151Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 4 maj 2016115 29 kwi 2014 o 15:36
A ja mam pytanie takie, żeby tego Codeblocks używać, to trzeba już wcześniej umieć programować, czy mogę się z tym nauczyć od zera kompletnie? markuspololo, Ty juz coś wcześniej umiałeś, a teraz ćwiczysz tylko czy od zera zaczynasz? Gdzie można znaleźć takie kursy na przykład? Dzięki za informacje!
Wiewiora4, coś trzeba umieć, to nie jest program do nauki od zera, tylko od użytku, ja wcześniej oglądałem różne tutoriale, czytałem o tym języku, robiłem notatki i potrzebowałem programu, zeby się nauczyć, ale tak w praktyce, może źle się wyraziłem...
markuspololo
Posty323Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 12 sierpień 2019259 1 maj 2014 o 11:09
Jak po polsku to wujek Google, ale czasami też korzystam z angielskich i wtedy ich szukam na zagranicznych portalach, które się specjalizują w kursach, na przykład Lynda.