aa
-
Zmodyfikowany dnia 4 lip 2017 o 11:54
Karolina Świdrak
Posty3277Data rejestracjiponiedziałek 24 marzec 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 5 grudzień 2021
-
13 lis 2017 o 08:14
czesc, przypadkowo zablokowałam funkcje wyświetlania ,,moj dzień" mojego znajomego, tj. kiedy on cos publikuje w moj dzien to ja tego nie widzę :( prośba o pomoc jak przywrócić tę funkcję.
Zobacz również:
Dlaczego nie widzę relacji znajomego na fb
Nie widze relacji znajomego na messengerze - Najlepszą odpowiedź
Dlaczego nie widzę relacji na fb - Najlepszą odpowiedź
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 4 lip 2017 o 14:13
To może tak:
w Messengerze na telefonie kliknij swój awatar w prawym górnym rogu i przejdź do opcji Ludzie > Zablokowane osoby. Możliwe, że tam uda się odblokować znajomego.
oh niestety nadzieja byla przez chwile ale ta funkcja działa jedynie do konwersacji na messendzerze a do mojego dnia juz nie :(
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497
>
aaa
Zmodyfikowany dnia 5 lip 2017 o 11:10
Ciężko mi odtworzyć Twój problem, a Support Facebooka nie porusza tego tematu. Znalazłam jednak radę, która może pomóc.
Trzeba poprosić osobę, którą zablokowałaś, aby przy następnym zdjęciu dodanym do Mojego Dnia kliknęła wielokropek w górnym rogu i weszła w opcje. Potem kliknęła Ustawienia Mojego Dnia. Jest tam opcja Kto może zobaczyć Mój Dzień i jest sekcja Wszyscy oprócz. Tam trzeba odznaczyć Ciebie.