przy wpisywaniu ''nazwy użytkownika'' i klikając kontynuuj. Wyskakuje mi ''Podczas łączenia z serwerem wystąpił problem. Spróbuj ponownie''. Próbuje cały dzień i dalej to samo. Wiecie jak rozwiązać problem ?
“Could not refresh messages. Please try again later.”
This error is displayed when the Snapchat application is having difficulty connecting to our servers. This may be caused by a network issue, such as poor data reception or wifi access or by temporary server outage.
If we are experiencing a server issues, we will update our system status with additional information.
Czyli w skrócie, że ten błąd się wyświetla jak aplikacja ma problem z połączeniem się z serwerem Snapchata, co może być spowodowane przez albo słabe połączenie (czyli np jak się ściąga przez 3G i jest mało danych albo wifi muli) albo przez czasowe problemy z serwerem,
WIęc ja bym zrobił tak: spróbował pobrać jeszcze raz, ale na mocnym wifi, a jak znowu błąd to odinstalować apkę, pobrać ją raz jeszcze i wtedy próbować. Oni w sumie też nie dają żadnego rozwiązania konkretnego.
Ja w cale nie moge zrobić konta bo jest tylko email, haslo i data urodzenia i jak włancza sie to nic nie idzie robić ani dodawac znajomych ani nawet nazwy nie ma a w utawieniach jest tylko wyloguj/usuń snapkidz Prosze o szybką wiadomość
Ja pobralam go ale nie moge sie zarejestrowac mimo ze nazwa jest dostepna a haslo wpisuje wg ich wskazowek i nie chce isc dalej...mimo ze ma tyle znakow cyfr...itp...to co mam zrobic? Pomozcie
Jak podasz numer przy rejestracji to Ci wyszuka listę osób z Twoich kontaktów, które mają snapchata, tylko do tych osób możesz wysyłać snapchaty, które już mają aplikację tą.
2 mar 2015 o 21:27
3 mar 2015 o 07:10
5 mar 2015 o 18:59
6 mar 2015 o 07:00
11 mar 2015 o 20:01