Zadaj pytanie
Hej, czy ktoś zna działające sposoby na przywrócenie starych wiadomości? Niechcący usunąłem ważne dla mnie smsy, które muszę odzyskać. Sprawa jest dość pilna, ponieważ stanowią one materiał dowodowy, które muszę dostarczyć do sądu (sprawa o oszustwo internetowe na dość wysoką kwotę). Nie wykonywałem kopii zapasowych wiadomości, jednak nie dezaktywowałem backupu systemowego. Być może są one zapisane na "wirtualnym dysku"? Dodam, że posiadam iPhone 11. W tym wpisie https://satelitarnecyfrowe.pl/jak-odzyskac-skasowane-usuniete-smsy/ przeczytałem, że pomocny może okazać się program iTunes, ale jak go użyć, żeby się udało?
Hej, Czy zna ktoś jakiś sposób, by odzyskać skasowany SMS? Jest gdzieś w androidzie kosz?
Czy gdy osoba na Facebooku usunęła konto, a ja usunęłam konwersacje z nią, można odzyskać wiadomości, zdjęcia i filmiki? Jeśli chodzi o kontaktowanie się z faecoobkiem i pobranie wszystkich wiadomości w pliku to już było próbowane i nie wyszło. Tej osoby tam nie ma, ani wiadomości od niej. Nie można się z nią skntaktować.
Mam to samo od dłuższego czasu. Ktoś rozwiązał problem?
Cześć, Hej, mój znajomy ustawił konto prywatne, czy jest jakiś sposób, żeby zobaczyć rzeczy które publikuje na Instagramie?