Jesli masz juz chmurki i wyskakuja ci zwierzatka tz ze musisz poczekac az beda nowe plansze a w tym czasie mozesz sie wrocic do tych plansz w ktorych sie dostaje te zwierzatka tz ze musisz zdobyc w tych planszach po3 gwiazdki
Tylko denerwuje mnie jedna rzecz. Mam już zbierane wszystkie zwierzątka a levelki ze zwierzątami skaczyły się po 1100 levelku. Teraz pokazały mi się 3 zwierzątka ze znakami zapytania więc pytam kiedy będę mogła je uzbierać bo jestem ciągle blokowania przez chmurki. a 3 zwierzatka ze znakiem zapytania sa nieosiagalne przez brak odpowiedniej planszy
Jestem na 1225 i zablokowaly mnie znow chmurki ale na szczescie brakuje mi juz tylko 8 zwierzatek i wiecej mnie nie przyblokuja. Dobra wiadomosc ze powyzej dokladnie nie pamieram ale cos kolo 1150 juz kacza sie lewelki ze zwierzatkami.
Miałam tak w Candy Crush Saga - na Facebooku już były kolejne levele, a w aplikacji trzeba było ponad dwa tygodnie czekać. Albo graj na kompie przez Facebooka, albo uzbrój się w cierpliwość.
Co do komunikatu Pluto to to coś ci się zawiesilo bo normalnie jest już 1465 opcja odinstalować i na nowo zainstalować lub aktualizacja będzie potrzebna od Google, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych forum oraz twórcę. Lecimy dalej do celu
23 maj 2019 o 18:09