Karolina Świdrak
Posty3277Data rejestracjiponiedziałek 24 marzec 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 5 grudzień 20219 019 5 sie 2015 o 15:13
Aplikacja sama w sobie jest fajnie pomyślana. Niestety, nie jest w Polsce zbyt popularna. A jeśli społeczność jest mała, to mało osób się udziela, daje porady itp. I to jest problem.
Użytkowników przybywa z dnia na dzień, zacznijcie jeździć to inni też będą i funkcje programu będą działać tak jak należy.
przeczytajcie artykuł
http://magazynt3.pl/duza-aktualizacja-nawigacji-waze/
Jadę do Chorwacji czy warto opierać sie tej nawigacji czy lepiej kupić np. Naviexpert lub coś podobnego.
Dziekuje za odpowiedz
Krzychu
Posty85Data rejestracjiponiedziałek 9 maj 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 4 listopad 2019145 16 cze 2016 o 12:01
Ja nie korzystałem z Waze.
Polecam Google Maps, bo są także offline, można się przygotować, są bardzo aktualne, w dużych miastach świetnie pokazują korki i jeszcze się nie zgubiłem z Googlem. Choć rozumiem tych, którzy nie chcą jeździć z Wielkim Bratem - ja jednak z lenistwa nie znalazłem lepszego rozwiązania.
Jest to najlepsza aplikacja na świecie. To nie jest tylko nawigacja, a KOMBAJN łączący wiele funkcji w jednym : Nawigcja z omijaniem Korków, aktualne zgłoszenia o zagrożeniach i pułapkach czytających na kierowcę np. Policja, fotoradary, obiekty na drodze a nawet mgłę. Aktualne zamknięcia dróg, bazę danych Poi z 3 źródeł w tym google i foursquare. Długo by można by pisać a piszę z telefonu. Polecam Waze
Zmodyfikowany przez Karolllla dnia 3/12/2015 o 11:10