UWAGA! Ostrzegam!Sklep internetowy FLORYDAY !Chińska firma z Hongkongu proponuje produkty w niskiej cenie, za to przesyłka 60-100zł, zwrot kosztuje majątek(bo musi wrócić do Hongkongu). Zamówiłam sukienkę:fatalnie uszyta, szwy puściły w kilku miejscach(dziury!) i nawet nie ma jak zaszyć bo brzegi wystrzępione. Materiał sztywny, szorstki tiul, jak na firanki. Jednym słowem dramat!Chińskie badziewie za wygórowaną cenę
Ostrzegam!!!!!!!!!szkoda pieniedzy na ten hlam,bubel i jak go zwal inaczej.Do tej pory nie dostalam zaplaconych butow a bylo to w listopadzie 2018 ,a teraz mamy 30 kwietnia 2019.To jest wielkie oszustwo i naciaganie ludzi.Jeden zakup owszem dotarl ale to byla szmata ktora nadawala sie do mycia podlogi,a ten bubel kosztowal lacznie zkosztami ponad 200 zl.Przestrzegam........nie warto szkoda kasy ,nerwow iczasu na czekanie, a te wszystkie zdjecia sa nieadekwatne do tego co ci przysla.
Zamówiłam, zapłaciłam i wszystko potwierdzili łącznie z informacją że wysłali. I od 30 stycznia 2020 do dzisiaj nie mam przesyłki. Trzy razy napisałam kiedy dostanę odpowiedź brzmi - wysłano. Czy ktoś z was też ma taki problem?
Ja zapłaciłam 17 lutego i do dzisiaj status przesyłki, że jeszcze nie wysłano. Minęły 3 tygodnie. Bardzo żałuję że wczesniej nie trafiłam na tą stronę.
nie polecam nikomu w ubiegłym roku zamówiłam sobie bluzkę, nie otrzymałam jej, straciłam pieniądze proszę, nie kupujcie tam , ta firma działa pod kilkoma nazwami OSTRZEGAM!!!.
Na 100% tak jest.
Oszukali mnie. jedna sukienka zrobiona z gorszego materialu, druga ma kolor nie granatowy elektryk, a ciemno-niebiski, nie wyrazisty. A koszt 400 zl. I niema sensu wysłac z powrotem. Raczej policia i sąd.
19 gru 2018 o 07:57
28 kwi 2019 o 00:05
21 paź 2019 o 22:46
26 maj 2021 o 15:37