Zadaj pytanie
Dzień dobry, Jak odzyskać usunięte wcześniej konto na Badoo, jeśli nie dostałam maila z linkiem umożliwiającym powrót ? Prawdopodobnie e-mail został przeze mnie wcześniej jakoś zablokowany w aplikacji.
Dzień dobry, robie wszystko tak ja kazaliscie i nic nadal sie nie moge usunac tego konta nie chce go miec pomóżcie.
Dzień dobry Jak odzyskać stare konto na fb z którego zostałam wylogowana przez fb i nie da się to odnaleźć,
Dzień dobry, Mam pytanie jak mogę odzyskac lub przypomnieć hasło do Onet.pl. Zaznaczam że już od dawna nie korzystam z numeru telefonu gdzie było podane na samym początku zakładania poczty. Mieszkam już prawie 5 lat w UK zniszczony mam telefon i nie mogę odzyskac hasła do Onet aby przenieść do tableta ... Proszę o pomoc
Czy gdy osoba na Facebooku usunęła konto, a ja usunęłam konwersacje z nią, można odzyskać wiadomości, zdjęcia i filmiki? Jeśli chodzi o kontaktowanie się z faecoobkiem i pobranie wszystkich wiadomości w pliku to już było próbowane i nie wyszło. Tej osoby tam nie ma, ani wiadomości od niej. Nie można się z nią skntaktować.
24 kwi 2015 o 13:49
29 kwi 2015 o 16:12