Google Plus - ktoś dodał Cię do kręgów [Rozwiązany/Zamknięty ]

- - Ostatnia odpowiedź: Karolina Świdrak
Posty
3203
Data rejestracji
poniedziałek 24 marzec 2014
Status
Administrator
Ostatnio zalogowany
7 listopad 2019
- 10 gru 2014 o 17:21
Co to znaczy, że ktoś mnie dodał do kręgów? Jest teraz moim znajomym?
Zobacz więcej 

4 odpowiedzi

0
Dziękujemy
Tak, generalnie tak to działa.
Choć na G+ jest inaczej niż na FB. Ty dodajesz kogoś do kręgów, a ktoś Ciebie, ale obie te rzecz są niezależne.

Ale jeśli ktoś Cię dodało do kręgów to generalnie będzie widział co piszesz na G+.
0
Dziękujemy
Czyli ja nie muszę akceptować tego, że ktoś mnie dodał?
Posty
106
Data rejestracji
środa 9 lipiec 2014
Status
Użytkownik
Ostatnio zalogowany
12 grudzień 2015
51
0
Dziękujemy
no nie to jest wada g+
Posty
3203
Data rejestracji
poniedziałek 24 marzec 2014
Status
Administrator
Ostatnio zalogowany
7 listopad 2019
2205
0
Dziękujemy
Jeśli ktoś dodał Cię do kręgów to znaczy, że może obserwować treści, które publikujesz publicznie w Google +.
Ale zawsze, gdy ktoś dodaje Cię do kręgów, otrzymujesz maila z taką informacją i i jeśli nie chcesz, żeby ten ktoś Ci obserwował, możesz go zablokować - w mailu masz taki przycisk.