Karolina Świdrak
Posty3277Data rejestracjiponiedziałek 24 marzec 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 5 grudzień 20219 019 30 sie 2016 o 19:31
Są dwa sposoby odzyskania skasowanych wiadomości na Facebooku.
1. Należy zajrzeć do folderu Zarchiwizowane, tu wyjaśniamy, jak to zrobić: Facebook - jak odzyskać usuniętą wiadomość. Jeśli wiadomości, których szukamy nie ma w folderze, polecam rozwiązanie nr 2.
2. Należy pobrać kopię zapasową danych z Facebooka, czyli wszystkich naszych postów, zdjęć, filmów i innych materiałów. Kopia ta zostanie nam wysłana mailem, jako plik, który trzeba rozpakować i znaleźć to, czego się szuka. Tu wyjaśniamy Jak pobrac kopię zapasową danych z Facebooka.
a ja właśnie przywróciłem przypadkiem
tzn dawno temu usunąłem wiadomość do kumpla, teraz mu chciałem odpisać, wieć stworzyłem nową wiadomość i jak ją wysłałem i on mi potem odpisał to ta pierwsza którą wysłał dawno temu też się pokazała!
Dlaczego na forach udzielaja sie ludzie co nei maja zielonego pojecia.
panowie i panie tumacie wasze rozwiazanie.
http://www.yac.mx/pl/pc-tech-tips/internet/How_To_Retrieve_Deleted_Facebook_Messages_Photos_and_Videos.html
Ale mimo wszystko po ściągnięciu tej kopii danych nie ma wiadomości, które się całkowicie usunęło. Mnie pokazuje tylko te, które mam w odebranych i te które są filtrowane, a potrzebuje przywrócić rozmowę z przed 2 miesięcy, której nigdzie już nie mam
CENTRUM POMOCY
Czy można odzyskać usunięte wiadomości?
Nie. Usunięcie wiadomości spowoduje jej trwałe skasowanie ze skrzynki odbiorczej. Jeżeli chcesz ukryć wiadomość w skrzynce odbiorczej, ale nie chcesz jej usuwać w sposób trwały, możesz ją zarchiwizować.
17 paź 2016 o 18:33
16 lip 2022 o 11:24
Mam tak samo że widać aktualne wiadomości MG a nie ma tych usuniętych
1 maj 2017 o 01:46