*DO KAŻDEGO KTO MA PROBLEM Z TYMCZASOWĄ BLOKADĄ NA SNAPCHACIE*
Jeżeli korzystacie z samsunga to włączcie opcje "MÓJ SEJF", zrobcie jego folder na ekranie głównym i dodajcie tam snapa. Możecie się zalogować wtedy na konto NAWET jeżeli macie stałego bana na adres ip!!! Ja właśnie tak zrobiłem i działa, minus jest taki że snapchat nie będzie miał wtedy dostępu do zdjęć i filmików które są w galerii poza sejfem ale wystarczy je wszystkie przekopiować do sejfu i juz wszystko działa jak normalnie. Jeżeli macie telefon innej marki to poszukajcie podobnej opcji, na pewno powinna być.
Cześć! Jeśli użyto nieautoryzowanych aplikacji innych firm, Snapchat tymczasowo blokuje Twoje konto na 24 godziny. Jednak wielokrotne korzystanie z nieautoryzowanych aplikacji innych firm może spowodować trwałe zablokowanie Snapchata. Może taka jest sytuacja... W każdym razie spróbuj kontaktować się ze Snapchatem, jeśli uważasz, że zablokowali Cię bez powodu.
Możesz też utworzyć nowe konto - ale tylko za pomocą innego adresu e-mail i innego urządzenia (ponieważ znają Twój adres IP).
28 lip 2023 o 00:51
Na pewno? Nie złapie perm bana?
15 sie 2023 o 21:58
Pomożesz z Iphonem 13 ?
20 paź 2023 o 00:08
udało się komuś odblokować ?