ogelnisan
Posty2Data rejestracjiczwartek 5 maj 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 23 maj 2022
-
5 maj 2022 o 14:20
ogelnisan
Posty2Data rejestracjiczwartek 5 maj 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 23 maj 2022
-
23 maj 2022 o 11:59
Ostatnio zorganizowałem wszystkie moje zdjęcia z automatycznym skanowaniem twarzy w aplikacji do zdjęć. Wiele z nich dołączono ręcznie.
Czy jest możliwe, aby zdjęcia automatycznie korespondowały z ich kontaktami? Więc kiedy na przykład Ben dzwoni do mnie, widzę zdjęcie Bena? Wszystko jest już ładnie synchronizowane przez iCloud, więc nie powinno to stanowić problemu, prawda?
Макс Вега
Posty967Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 5 maj 2022 o 22:39
Dzień dobry! Dodając zdjęcia kontaktów z iPhone'a, będziesz mógł zobaczy”, kto do Ciebie dzwoni lub wysyła SMS-y. Oto kroki, które należy wykonać, aby dodać zdjęcia kontaktów iPhone'a dla znajomych lub członków rodziny.
1. Otwórz aplikację Kontakty.
2. Stuknij, aby wybrać kontakt.
3. Stuknij Edytuj.
4. Stuknij w dowolnym miejscu łącza Dodaj zdjęcie lub dymku ze zdjęciem.
5. Wybierz ikonę Obraz, aby użyć obrazu zapisanego w aplikacji Zdjęcia. będziesz mógł przesuwać i skalować zdjęcie, aby pasowało. Przeciągnij palcem po ekranie, aby wyśrodkować zdjęcie.
6. Stuknij Wybierz (lub Użyj zdjęcia
7. Stuknij <bold>Gotowe, aby zapisać zmiany w kontakcie.
Twój ustawiony obraz będzie teraz wyświetlany jako obraz kontaktu w rozmowach w Wiadomościach i gdy ten kontakt do Ciebie dzwoni.
ogelnisan
Posty2Data rejestracjiczwartek 5 maj 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 23 maj 2022 23 maj 2022 o 11:59
Ostatnio zorganizowałem wszystkie moje zdjęcia z automatycznym skanowaniem twarzy w aplikacji do zdjęć. Wiele z nich dołączono ręcznie.
https://routerlogin.dev/ Czy jest możliwe, aby zdjęcia automatycznie korespondowały z ich kontaktami? Więc kiedy na przykład Ben dzwoni do mnie, widzę zdjęcie Bena? Wszystko jest już ładnie synchronizowane przez iCloud, więc nie powinno to stanowić problemu, prawda?
https://192168ll.onl/ Dzięki