Nieudana próba odzyskiwania hasła na messengerze - WAŻNE
Zamknięty
musialek
-
18 gru 2021 o 15:30
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023
-
21 gru 2021 o 12:06
Witam wszystkich,
Piszę z pewnym problemem i zapytaniem. Posiadam konto na messengerze, ale bez konta na facebooku. Ostatnio, wchodząc na messengera musiałem się zalogować, ale nie pamiętałem hasła i chciałem je zresetować. Podałem swój numer telefonu i przyszedł SMS z kodem weryfikacyjnym. Kod miał 8 cyfr, a na messengerze pokazyło mi tylko 6 miejsc. Po wpisaniu pierwszych 6 cyfr pokazał się komunikat, że tych cyfr jest za mało, no ale nie było miejsca na więcej. Próbowałem ze skopiowaniem kodu z SMS, zaktualizowałem messengera, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, resetowałem telefon i dalej to samo. Nie wiem co mam robić. Czytałem, że niektórzy mieli podobne problemy, ale nigdzie nie znalazłem żadnego rozwiązania. Jak temu zaradzić? Jak odzyskać konto do messengera?
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 21 gru 2021 o 12:06
Cześć! Spróbuj odesłać jakiś tekst do wiadomości uwierzytelniającej otrzymanej z Facebooka. Następnie możesz zalogować się do Facebooka za pomocą dowolnego numeru telefonu (nawet z numerem, który nie jest powiązany z Twoim kontem FB), wtedy możesz otrzymać pole na 8 cyfr. Niektórzy mówią, że to im zadziałało.