Koffinaa
Posty2Data rejestracjiwtorek 14 maj 2019StatusUżytkownikOstatnio zalogowany14 maj 2019
-
14 maj 2019 o 18:42
LuizaFrytka
Posty83Data rejestracjiśroda 19 październik 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 7 listopad 2019
-
22 maj 2019 o 08:15
Ostatnio na swoich story zauważyłam pewien problem... Gdy coś dodam, to z mojego konta wszystko wygląda w porządku - zdjęcie jest rozciągnięte na cały ekran (jak widać na pierwszym screenie). Gdy z kolei to samo story oglądam z innego konta, ale wciąż na tym samym telefonie (huawei p20 lite), to zdjęcie było jakby przycięte od góry, a na dole jest czarny pasek (screen drugi).
Zrobiłam też ostatnio mini test: te same story wrzuciłam z dwóch różnych telefonów: mój wspomniany wyżej huawei i samsung - story wrzucone z huawei tylko na moim koncie wygląda normalnie, natomiast story wrzucone z samsunga już z każdego konta wygląda tak jak powinno.
Chcę wiedzieć czy to kwestia telefonu (chociaż tak jak wspominałam ze swojego konta zawsze jest w porządku), a z samsunga z perspektywy każdego konta jest ok? Jakieś zmiany ustawień pomogą?
Zobacz również:
Jak zobaczyc stare story na instagramie
Jak zobaczyć czyjeś stare relacje na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Jak udostępnić czyjeś story na swoim story - Najlepszą odpowiedź