Zgubiłem kartę "mojabiedroinka", w sklepie dostałem nową, ale nie mogę jej aktywować bo nie będę zmieniał numeru telefonu. Proszę o dezaktywowanie poprzedniej kart , którą zniszczono kiedy nie pojawiłem się szybko w sklepie Biedronki w którym ją zostawiłem.
to uciążliwe podawanie numeru telefonu dla obu stron,o tym nikt nie pomyślał,moja karta się starła,jedną dałem matce a druga w sumie trzecia nie mam pojęcia ,dostałem nowe karty a nie mogę ich zarejestrować na ten sam numer,do tego logując się zapominając hasła nie dostaje się w ogóle hasła
troszkę to porąbane że na jeden numer jedna karta i jeszcze nie da się tego usunąć u mnie jest tak że nie mam karty ale na mój numer mam zarejestrowana kartę i lipa
Trzy lata temu skradziono mi telefon.
Mam nowy numer telefonu.
Nie mogę zarejestrować nowej karty bo mój e-mail już istnieje. Jak mam zarejestrować nową kartę lub zmienić numer telefonu. Mój dawny numer ma ktoś inny
Jamnik
Posty32Data rejestracjiponiedziałek 27 kwiecień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowany28 sierpień 201819 27 sie 2018 o 08:07
Nie, Biedronka nie daje opcji duplikatu karty, trzeba po prostu wyrobić nową kartę od zera.
Natomiast punkty możesz nadal zbierać, wystarczy podawać przy kasie numer telefonu.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 27 wrz 2018 o 09:02
Podając numer telefonu, na który zarejestrowano zgubioną kartę, zbierasz na niej punkty i w sumie wciąż możesz korzystać z rabatów.
Mozecie Panstwo wygenerowac sobie nowy krotki kod do skanowania wobec standardu EAN 13 za pomoca kodu liczbowego 13-cyfrowego z profilu moja Biedronka.
Darmowy generator jest pod linkiem https://barcode.tec-it.com/en/EAN13
mozna ten kod wydrukowac oraz swobodnie nakleic pod tasme do karty debetowej, naprzyklad, lub gdziekolwiek jeszcze:)
Trzymam taki w postaci obrazu na wyswietlaczu telefonu komorkowego.
Właśnie też tak chciałam zrobić , kiedyś dawno temu rejestrowalam kartę. Wydawało mi się że rejestracja się nie powiodła ,więc karty wyrzuciłam. Mój nr tel jest już zajęty przez tą 1 kartę. Chciałam wygenerować taki kod. Wszedzie mogę się zalogować ,bo do dziś pamiętam hasła,aczkolwiek nigdzie nie mogę znaleźć nr karty do którego jest przypisany mój nr tel. Gdzie szukać tego 13 cyfrowego kodu?
7 cze 2019 o 16:12
11 cze 2020 o 05:44