Ja wykupione na pol roku i gdzies wlasnie przeczytalam ze zgarneli 3 kolesi ktorzy nielegalnie rozprowadzali to Tv...yajebiscie!!!!
zlodziej na zlodzieju!!!!!!
jak znam życie to tak bo oni mają to głęboko w d---e ja miałem szczęście bo mi ewentualnie dwa dni polecą a ciągło mnie opłacić też na 6 m-cy chyba mi się fukneło
Do wykupu skłonił mnie pobyt za granicą, bez znajomości języka i uczucie, że chyba już nie żyję, skoro nic do mnie z Polski nie dociera. Próby odbioru vod.tvp.pl nie powiodły się ze względu na "prawa autorskie". A płacę abonament i po rejestracji loguję się ilekroć chcę coś obejrzeć. A tam "prawa autorskie"?. Zawsze tylko z jednego urządzenia równocześnie... Poniosły mnie nerwy i - po wielogodzinnych poszukiwaniach - udało mi się trafić na to yoy.tv! Choć wiele transmisji rzeczywiście wieszało się, to jednak podstawowy polski pakiet tv publicznej (za który płacę abonament) hulał bez zarzutu... Pierwszy pakiet niski na próbę, potem dziewięćdziesiątka, i dwa razy po sześćdziesiąt... Praktycznie z każdego miejsca na świecie!!
No i tak urwało się!
Wiem jedno: gdyby vod.tv.pl można było oglądać na tej samej zasadzie, nigdy by mnie to YOY nie przyciągnęło. Huczna "cyfryzacja" życia publicznego!! Tylko co z dostępem do polskiej tv za granicą? Często zmieniając miejsce pobytu w ciągu roku, nie będę za każdym razem kupować jakiejś platformy, z jednym, stałym adresem, na jednym urządzeniu.Iitp., itd...
Dekoder ''ZERO Vu '' telewizja internetowa,potrzebujesz ruter polaczyc cablem CAT6 z dekoderem,zadnych anten sat czy naziemnych. Skonfigurowany na odbieranie telewizji z 30 platform, cala europa,azja,USA.Z listy 27 krajow wybierasz POLAND i masz nc+ ,polsat,koszt 110-130 £ na rok.Mieszkam w Angli.Znalazlem na amazonie , Skontaktowalem sie ze sprzedawca,wybralem FULL Opcje,zaplacilem. Sprzedawca skonfigurowal mi ZERO na wszystkie platformy tv z calego globu,oczywiscie wszystko w HD z mozliwoscia nagrywania. Na deser wszystkie polskie IPle ,VODy odkodowane,jest ich ok 15 + okolo 30 kanalow z filmami dla doroslych. Uzywam Zero od pol roku , wczesniej Zalukaj tv potem YOY tv. Nie ma zadnego porownania Zero przyprawia mnie codziennie o szeroki usmiech. Jezeli masz przyzwoite stale lacze to polecam,jesli internet masz wolny to szkoda pieniedzy.
Pozdrawiam.
Niestety będziemy musieli się z tym pogodzić że ktoś z nas sobie zakpil
Nie wierzę w jakąś awarię takie usuwane są górą 48 godzin jeżeli firma jest rzetelna .
13 sty 2018 o 11:27
13 sty 2018 o 18:46
15 sty 2018 o 20:01
29 sty 2018 o 21:46
zlodziej na zlodzieju!!!!!!
1 lut 2018 o 11:57