AIDAKOEL
-
Zmodyfikowany dnia 13 kwi 2017 o 06:53
Karolina Świdrak
Posty3277Data rejestracjiponiedziałek 24 marzec 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 5 grudzień 2021
-
26 wrz 2017 o 19:15
Witam.Mam pytanie jak zmienić login po którym można mnie znaleźć w skype? Niedawno zmieniłam nazwisko i nie chcę być wyszukiwana na skype poprzez stare nazwisko w loginie mam ustawione imię.nazwisko i chcę to zmienić zmieniłam już swoją nazwę użytkownika i wiem, każdy również z osobna może nam przypisać swoją dowolną nazwę, ale jak zmienić niechciany login? Nie chcę zmienić skype na inny, ponieważ nie mam czasu szukać tych wszystkich kontaktów jakie posiadam Jednak nie chcę by też można mnie odszukać na skype po starym już nieaktualnym nazwisku. Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)
Zobacz również:
Skype logowanie
Jak zmienic nazwe uzytkownika skype - Najlepszą odpowiedź
Jak zmienić nazwę użytkownika na skype - Najlepszą odpowiedź
Z tego co wiem, Skype nie daje możliwości zmiany loginu. Ale jeśli zmieniłaś wyświetlaną nazwę, każda osoba, która będzie Cię wyszukiwać pod nowym nazwiskiem, znajdzie Cię.
No tak ale to koliduje z moim starym nazwiskiem który też widać kiedy patrzy ktoś na moją wizytówkę. tam pod zdjęciem i dlatego mam pytanie jak to zmienić nie zmieniając skype. Dziękuję bardzo za podpowiedź
25 wrz 2017 o 12:51
26 wrz 2017 o 11:28
26 wrz 2017 o 14:16
26 wrz 2017 o 19:15