Też zdezaktywowałam konto na jakiś czas i nie mogę się teraz zalogować, wyświetla się: Wprowadzona nazwa użytkownika nie należy do konta. Sprawdź swoją nazwę użytkownika i spróbuj ponownie. A drugi raz na tą nazwę nie mogę się zalogować, bo pisze ze jest zajęta . Wieć jak się zalogować na stare chwilowo zdezaktywowane konto :/
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 10 maj 2017 o 13:05
Wyloguj się z Facebooka w tej samej przeglądarce, w której próbujesz sięzalogować na Instagrama.
tez mam ten problem, probowalam zmienic haslo i dalo rade , probowalam zalogowac sie przez fb i pisze, ze z tym email jest powiazane konto na instagramie, a gdy wpisuje login i haslo pisze, ze wprowadzona nazwa uztykownika nie nalezy do konta. co zrobic?
Jesteście pewne, że podajecie właściwą nazwę użytkownika? Instagram nigdzie na swoich stronach nie opisuje tego problemu, więc pozostaje kontakt z serwisem i wyjaśnienie konkretnego problemu. Tu jest napisane, jak to zrobić: https://help.instagram.com/381579045265733
A w jaki sposób próujesz się logować? W przeglądarce? Jeżeli tak, to wyloguj się z Facebooka w tej przeglądarce i dopiero wtedy spróbuj zalogować na Insatgrama.
10 maj 2017 o 13:05
7 sie 2017 o 22:49