Za każdym razem, gdy dodaję na Snapie film, z lewej strony przy samej krawędzi wyświetlanego obrazu, przy odwarzaniu pokazuje mi się zielony, pionowy pas. Jak się tego pozbyć? Normalnie nagrywając filmy z poziomu aplikacji apararu w telefonie, problem nie występuje. Wyczyszczenie danych aplikacji oraz reinstalacja nie pomogła.
Pozdrawiam.
Zobacz również:
Snapchat kontakt polska
Zielony pasek na ekranie telefonu - Najlepszą odpowiedź
Zielone paski na ekranie telefonu - Najlepszą odpowiedź
Ja również miałam problem z nagrywaniem filmów na snapie. Ale rozwiązałam ten problem. Wylogowalam się ze snapa po czym wczyscilam wszystkie dane i pamięć oraz wymusilam zatrzymanie aplikacji. Przytrzymując ikonę aplikacji i przeciągając ją w informację o aplikacji ☺ Powodzenia
Aplikację mam od 5dni, pierwszy raz wysłałam film wczoraj i zarówno przy pierwszym, jak i przy drugim było to samo. Próbowałam także wysłać koleżance dwukrotnie film: po wyczyszczeniu danych aplikacji oraz po reinstalacji - nie pomogło. W międzyczasie nic nie aktualizowałam.
ja mam taki sam problem na Motoroli i szukałam już nawet na anglojęzycznych forach, ale nikt nie ma odpowiedzi :(( ludzie albo piszą, żeby czekać na aktualizację, albo że to jest problem związany z konkretnym telefonem, więc już sama nie wiem :(
1 lis 2016 o 14:49
Zmodyfikowany dnia 17 mar 2019 o 21:20