ale jak skasować konto jak na telefonie nie mogę się zalogowaniać na Viber bo, wychodzi że nieprawidłowy numer a logując sie na komputerze wymaga logowania na telefon.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 14 lis 2016 o 08:49
Dlaczego masz taki komunikat? Zmieniałaś/eś numer telefonu?
czy udało sie rozwizac problem bo mam taki sam jak w watku. nieprawidłowy numer telefonu
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 14 lis 2016 o 23:20
Jeżeli planujesz zmienić numer telefonu, to musisz skasować stare konto mając jeszcze stary numer. W Viber numer telefonu to ID w aplikacji. Nie da się skasować nuemru, jeżeli nie masz dostepu do numeru, na jaki konto zalożono.
ale ja mam ten sam numer, nokia lumia 800 viber Wp 7, któregoś dnia wyrzuciło mnie z Vibera, myślałem, że się coś program zepsuł odinstalowałem zainstalowałem ponownie wchodzi i chce podania numer i dalej nic niepoprawny numer telefonu i nic więcej nie pójdzie nie ma innej opcji skasowania konta ? chyba że na nowszym telefonie coś zmieni jak się zaloguje ?