Zadaj pytanie
Hej, Nero 6 pyta mnie o numer seryjny, bez niego nie jest możliwa instalacja. Co mam wpisać???
Hej, jak jestem na Fejsbuku, po prawej stronie się wyświetla lista znajomych, to są jakieś kryteria według których tam się znajdują takie, a nie takie osoby? Chodzi mi nie o listę zalogowanych osób (jak się ma czata włączonego) tylko własnie jak ja dajmy na to jestem niezalogowana na czata, a i tak widzę listę osób po boku. Macie jakieś doświadczenia? Co myślicie? Bo alfabetycznie to nie jest u mnie, a i te same osoby raz są na przykład na szczycie listy, a na drugi dzień poniżej
Dzień Dobry Przez przypadek wylogowałem się z messengera , mam tak czasami i nie pamiętałem hasła , więc chcę je.zresetować , wpisałem numer tel i czekam bardzo długo na kod 6 cyfrowy
Dzień dobry, Mam problem, poniewaz zmienialam wczoraj haslo na facebooku, wylogowalam sie ze wszystkich urzadzen, wyczyscilam historie. Korzystam z uwierzytelniania, dwuetapowej weryfikacji. Chcac zalogowac sie na telefonie na fb, mial przyjsc sms z kodem, ktory nie przyszedl od 2 dni. Chcac zalogowac sie w przegladarce, musze skorzystac z generatora kodow, ktory otwiera sie w aplikacji na telefonie tylko w momencie gdy jestem zalogowana. HELP!!! Pisalam do fb w tej sprawie ale zero odezwu, dzwonilam do operatora i z ich strony wszystko ok. Dodam tez ze mail przypisany do konta na fb zostal usuniety 2 miesiace temu, nie mam drugiego poza mailem do reklam. Co mam zrob...