Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
Zmodyfikowany dnia 27 paź 2017 o 08:58
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021
-
12 gru 2017 o 18:24
Czy możecie polecić dobre poradniki, tutoriale, kanały na YouTube, które w przystępny sposób przekazują wiedzę o fotografii i robieniu filmów. Zależy mi nieco bardziej profesjonalnych radach. To, że trzeba fotografować i korzystać z dziennego światła już wiem.
Ja polecam Studio Miłość czyli Dominikę Dzikowską, której życiową ambicją jest uczenie kobiet fotografii, która to wiedzę mogłyby wykorzystywać później w swoich małych biznesach. Na FB Dominika organizuje różne webinary i live'y, w których mówi o zasadach fotografii, wyjaśnia różne programy itp.
Dominika organizuje też Kobiecą FOTO szkołę, czyli grupę fotograficznego wsparcia dla kobiet, gdzie można wymieniać się informacjami i pytać o opinie na temat zdjęć, dostawać rady. Warto dołączyć do grupy, są też ciekawe webinary i mailingi, masa praktycznych informacji.
28 lis 2017 o 08:00