Witam. zablokowałem osobę na instagramie z którą akurat w danym momencie sie nie obserwowaliśmy.. jak mogę to odblokować? nie mogę znależć tej osoby w wyszukiwarce ani ona mnie.. dzieki za info Pozdrawiam
Zobacz również:
Jak odblokowac kogos na ig
Jak odblokować kogoś na instagramie - Najlepszą odpowiedź
Jak odblokowac kogos na insta - Najlepszą odpowiedź
Ja również mam ten problem, wchodzę na osobę, którą wcześniej zablokowałam i nie pojawiają się te trzy kropeczki, w które wchodziło się, żeby zablokować
Na swoim koncie w miejscu wyszukiwania użytkownika /konta (search bar) wpisać nazwę tego konkretnego użytkownika, wejść na jego profil i dopiero wtedy odblokować - u mnie zadziałało...;)
A gdzie jest to miejsce wyszukiwania użytkownika na swoim koncie? Bo u mnie takiego nie ma :(
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 486
>
kar
4 maj 2017 o 23:01
Ikona lupki, wpisujesz nazwę użytkownika od razu lub po kliknięciu w ikonę osoby- wtedy wyszukiwanie odbywa się jedynie wśród kont i nie obejmuje wpisó czy hasztagów.
kar
>
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 2021 7 maj 2017 o 00:07
Ale tej osoby zablokowanej nie da się wyszukać w żaden sposób
I Wchodzisz na profil tego użytkownika, klikasz trzy kropeczki (opcje) masz tam odblokuj, może być też tak, że mimo iż jest zablokowany będzie tylko opcją zablokuj, wtedy klikasz zablokuj i ponownie odblokuj (w tym samym miejscu) :)
Witam,
Ja zablokowałam osobę i nie mogę jej odblokować ponieważ nie wyszukuje jej ani w wszukiwarce instagramu ani nie widnieje na liście zablokowanych co zrobić w takiej sytuacji ?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 486
>
Ada
11 wrz 2017 o 08:55
W tym linku opisujemy procedurę, która wymaga trzeciego konta, dzięki któremu możliwe jest zobaczenie kont, które się nawzajem zablokowały.
13 lut 2019 o 12:03