AIDAKOEL
Posty4Data rejestracjiponiedziałek 27 marzec 2017StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 15 maj 2017
-
Zmodyfikowany dnia 7 sty 2019 o 19:04
AIDAKOEL -
11 kwi 2017 o 12:44
Cześć,
Czy ktoś może mi powiedzieć jak to jest kiedy widzę kogoś że ktoś był chwilę na viber dosłownie tak szybko że nie odznaczyło go na online, a później pisze że był 5 min, 10 min i tak aż do godziny ... po czym po godzinie widać pod jego opisem że był dwa dni temu w viber. O co tu chodzi, czy to jakieś przekłamanie na viber a może ktoś się loguje incognito. Czy ktoś już też to zaobserwował i wie coś na ten temat? Dziękuję za odpowiedź to dla mnie ważne.
Logi oznaczają, że są opóźnienia w synchronizacji. Stąd można widzieć różne statusy na różnych platformach. Problem ze statusami Vibera pojawia się od niemal początku istnienia komunikatora, ale gdzieś czytałam, że jest znany jego twórcom i działają w tym kierunku, aby go zlikwidować.
W każdym razie nie ma się tu co dopatrywać teorii spiskowych ani szukać hackerów, którzy przejęli nasze konto. To po prostu zwykły błąd.
8 kwi 2017 o 10:02
10 kwi 2017 o 13:31
Logi oznaczają, że są opóźnienia w synchronizacji. Stąd można widzieć różne statusy na różnych platformach. Problem ze statusami Vibera pojawia się od niemal początku istnienia komunikatora, ale gdzieś czytałam, że jest znany jego twórcom i działają w tym kierunku, aby go zlikwidować.
W każdym razie nie ma się tu co dopatrywać teorii spiskowych ani szukać hackerów, którzy przejęli nasze konto. To po prostu zwykły błąd.
11 kwi 2017 o 12:44