Witam, mam Samsung Galaxy S3, Wczoraj zainstalowalem najnowsze oprogramowanie android 7.1.1, mam problem przy włączaniu większości aplikacji. Wyswietla mi się komunikat 'Aplikacija została zatrzymana' lub jak widać na załączniku, w tym przypadku Google Play 'Usługi Google Play wciąż przestaje dzialać'. Ten problem również zaczyna się pojawiać od razu jak włączam telefon. Pierwszy raz sie z czymś takim spotykam a więc proszę o pomoc. Z góry dziękuje :)
Zobacz również:
Aplikacja usługi google play została zatrzymana
Niestety aplikacja sklep google play została zatrzymana - Najlepszą odpowiedź
Whatsapp aplikacja została zatrzymana - Najlepszą odpowiedź
Niestety czyszczenie cache nic nie daje.
W zakładkace Aktualizacje nie wyświetla mi żadnych wczesniejszych aktualizacji, więc nie mam możliwości ponownej instalacji.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 30 gru 2016 o 21:13
Czy w telefonie jest ustawiona prawidłowa data i godzina? Zwłaszcza rok.
Nie mam możliwości zalogowania się na inne konto ponieważ odrazu przy włączeniu Sklepu Google, aplikacja mi się wyłącza i pokazuje mi sie komunikat 'aplikacja została zatrzymana'.
30 gru 2016 o 14:26
W zakładkace Aktualizacje nie wyświetla mi żadnych wczesniejszych aktualizacji, więc nie mam możliwości ponownej instalacji.
30 gru 2016 o 21:13
1 sty 2017 o 23:47
2 sty 2017 o 19:19
3 sty 2017 o 17:36