Maps.ME ma też wersję na rower, która całkiem daje radę. Ta nawigacja jest fajna, darmoa i offline a do tego po polsku, więc rowerowa wersja tez ma te wszystkie cechy.
fajne w endomondo też jest to że pokazuje nam inne trasy wyznaczone przez znajomych, lub ludzi z okolicy, można poznać fajną trasę koło siebie, a poza tym liczy km, mam mapkę, różne wyzwania, fajna apka. Nie wiem w zasadzie czy są lepsze.
Wiem, że na świecie popularna jest także aplikacja Strava Cycling. Czy ktoś z niej korzysta w Polsce?
literka
Posty238Data rejestracjiśroda 7 maj 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 19 lipiec 201738 19 paź 2016 o 12:25
Z tego co wiem, to jest aplikacja stworzona dla profesjonalistów, zawodowych rowerzystów, którzy dużo jeżdżą. Ma mnóstwo funkcji, z których nie korzystasz, jeśli robisz 20 kilometrowe kółka wokół osiedla.
OsmAnd. Jak się ogarnie jak z niej korzystać jest najlepsza. Mapy zawierają dukty leśne ścieżki można włączyć nakładkę opencyclemap i wyświetlać trasy rowerowe. Można wgrać własnego gpxa i nawigować po nim. Wyszukiwać Poi. Najlepsza