Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 17 mar 2016 o 23:12
Maxineczka, Katosu i Red Lipstick Monster - wszystkie trzy dziewczyny mają ogromne zdolności. Potrafią się pięknie umalować, a że ich kanały mają wielu subskrybentów, to i reklamodawcy walą drzwiami i oknami, więc nowinki kosmetyczne są tam zawsze.
RLM na początku wydała mi się taka sztuczna, ale jak poznałam ją bliżej, a zwłaszcza jak zobaczyłam ją na takich wideo z wyjazdu do LA na targi makijażowe, to zmieniłam o niej zdanie o 180 stopni. Dziewczyna zna się na rzeczy, jest uprzejma, wygadana, a przy tym na luzie i tak zwyczajnie fajna.
Katosu ma muchy w nosie. A Maxi jest milutka tylko na filmikach. W tym LA była taka wciąż zmanierowana.
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 30 cze 2016 o 14:25
A ja właśnie odkryłam Sali Hughes i jej serię In the bathroom. Odwiedza łazienki innych vlogerek i tak sobie oglądają kosmetyki i gadają siedząc na sedesie albo wannie.