Zadaj pytanie
redaktor & social media manager - CCM Polska
Dobry, potrzebuję zapisać jeden czat, jak się robi coś takiego?
Dzień dobry, Jak to zrobić?
Dzień dobry, Zmieniłam telefon i chciałam przenieść messengera na nowy sprzęt. (Nie mam konta na fb) Po podaniu numeru telefonu na nowym aparacie nie ściagają mi się rozmowy i grupy które miałam wcześniej. Mam wrażenie , ze robi się nowe konto na nowym telefonie. Nie zaciąga się nawet zdjęcie profilowe.Próbowałam tworzyć kopie zapasową w ustawieniach, ale plik się nie chce wygenerować. Czy ktoś miał podobna sytuacje?
Witam.Proszę o poradę jak odtworzyc skasowane rozmowy na mesengerze.Pobrana zapasowa kopia z fb nie zawierala intersujacych mnie rozmow.Dlaczego?
jak odzyskać usuniętą konwersację z fb. Nie mam jej w spamie?
witam mam pytanie jak w tytule o Messengera a mianowicie czy da się,czy jest jakakolwiek możliwość odzyskania usuniętych wiadomości z tego komunikatora których nigdzie nie ma ani w zarchiwizowanych ani w kopiizapasowej facebooka. Zciągnąłem całą historię z facebooka ale tych konkretnych wiadomości tam nie ma, dodam że osobę z którą pisałem nie miałem nigdzie zapisanej w kontaktach, zależy mi bardzo na odzyskaniu tych wiadomości a już nie mam pojęcia gdzie ich szukać i czy w ogóle da się je jakoś odzyskać. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.