tadeosto
Posty6Data rejestracjiczwartek 13 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 26 sierpień 2015
-
13 sie 2015 o 16:16
tadeosto
Posty6Data rejestracjiczwartek 13 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 26 sierpień 2015
-
14 sie 2015 o 18:39
Kto pomoże mi prawidłowo sformatować odtwarzacz MP3 SanDisc?
Pół biedy sformatować. Jestem krok przed kliknięciem "Formatuj Dysk wymienny". Poradźcie mi proszę co wybrać:
- Fat 32domyślne
- domyślny rozmiar alokacji (co tu wybrać?)
- Przywróć ustawienia domyślne urządzenia
- Etykieta woluminu (czy coś w tym polu wpisać, wybrać?)
- Opcje formatowania - czy odhaczyć Szybkie formatowanie?
I najważniejsze: co potem. Trzy trzeba będzie szukać sterowników, czy wgrać Polki, Mazurki i słuchać?
Będę wdzięczny za pomoc:-)
Tadek
Musisz wiedzieć, że jeśli sformatujesz dysk wymienny, to zostaną z niego usunięte wszystkie dane i ogólnie formatowanie wykonuje się, jeśli z dyskiem występują jakieś problemy. Jeśli nie, nie ma potrzeby.
Czy odtwarzacz jest całkiem nowy? Wtedy nie ma potrzeby formatowania.
Czy obok opcji "Formatuj dysk wymienny" pojawia się opcja Anuluj?
tadeosto
Posty6Data rejestracjiczwartek 13 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 26 sierpień 2015 13 sie 2015 o 18:17
to jest SanDisk Sansa Clp +
Stan urządzenia: Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
Jestem nerwus, odpaliłem formatowanie nie czekając na Twoją odpowiedź.
Przepraszam:-)
Gdy to piszę dostałem komunikat:
"Formatowanie zakończone".
Co teraz?
Łukasz
>
tadeosto
Posty6Data rejestracjiczwartek 13 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 26 sierpień 2015 13 sie 2015 o 20:25
to teraz można spróbować wgrać muzykę, jeśli muzyka do wgrania jest na dysku komputera to po prostu skopiowac i wkleić i sprawdzić, czy będzie można czy pojawi się jakiś komunikat.
Jeśli się nadal pojawia ten błąd kod 10, to prawdopodobnie odtwarzacz jest Windows Media Player nie w tej wersji, co potrzeba. Podaj proszę, jaki masz system operacyjny, to łatwiej będzie wskazać co robić i jakich sterowników ewentualnie szukać.
tadeosto
>
Łukasz
Dzięki
Wgrałem, odsłuchałem, działa...
Jestem z epoki magnetofonu ZK140 (silnik, rolki itd.). Nie byłem pewien, czy przy formatowaniu, oprócz nuzyki nie zniszczę jakiegoś "silnika":-)
Pozdrawiam
13 sie 2015 o 18:17
Stan urządzenia: Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)
Jestem nerwus, odpaliłem formatowanie nie czekając na Twoją odpowiedź.
Przepraszam:-)
Gdy to piszę dostałem komunikat:
"Formatowanie zakończone".
Co teraz?
13 sie 2015 o 20:25
Jeśli się nadal pojawia ten błąd kod 10, to prawdopodobnie odtwarzacz jest Windows Media Player nie w tej wersji, co potrzeba. Podaj proszę, jaki masz system operacyjny, to łatwiej będzie wskazać co robić i jakich sterowników ewentualnie szukać.
Wgrałem, odsłuchałem, działa...
Jestem z epoki magnetofonu ZK140 (silnik, rolki itd.). Nie byłem pewien, czy przy formatowaniu, oprócz nuzyki nie zniszczę jakiegoś "silnika":-)
Pozdrawiam