z tym jest taki mały problem, że wygląda na to, że ten sterownik jeszcze nie został zaktualizowany do Windows 10, więc wszystkie wersje do pobrania są jakby dalej na Windows 8.1,. Jaki masz model komputera/laptopa? No i jeszcze jedno, bez tego sterownika w ogóle CI nie działa dźwięk? czy dźwięk jest ale nie ma tej opcji dolby?
ale ja bym sie wstrzymal, bo to jest wersja beta i w sumie to nie wiadomo, czy to zadziała na pewno, szczególnie, że na oficjalnej stronie Realtek nie ma tego pakietu, więc nie wiem skąd to wytrzasnęli http://www.realtek.com.tw/default.aspx
także na własną odpowiedzialność można spróbować, ale jak to nie jest tak, że w ogóle nie ma dźwięku to bym się wstrzymał.
Rabbit2dex
Posty10Data rejestracjisobota 8 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 10 sierpień 2015 9 sie 2015 o 11:27
doskonała rada-Windows 10 to jeszcze beta-odinstalowałem Dolby Audio-dźwięk pozostał ok a denerwujące okienko żądające uzupełnienia sterowników znikło...
Rabbit2dex
Posty10Data rejestracjisobota 8 sierpień 2015StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyponiedziałek 10 sierpień 2015 9 sie 2015 o 11:30
mam Lenovo G500-nie ma się co przejmować super oprogramowaniem firmy dolby. na razie komp działa dźwiękowo bez zarzutu!
9 sie 2015 o 11:27
9 sie 2015 o 11:30