Zadaj pytanie
Mam dobrze ustawione ustawienia o powiadomieniach ale mimo to nie przychodzą powiadomienia ze snapchatu a z facebooka tak. Dlaczego?
Witam. Mam problem dotyczący snapchata. Od momentu gdy go zainstalowałam mam kłopoty z nagraniami, gdy coś nagram i chcę wysłać na My Story lub do znajomego to nagranie bez problemu wysyła się do znajomego lub opublikowuje na My Story, no ale niestety słychać tylko dźwięk, obraz przeważnie jest czarny z jakimiś kolorowymi kreskami , plamkami, które przeskakują. Mój telefon to Sony Xperia E4, moja koleżanka ma ten sam telefon i dokładnie ten sam problem na snapie. Próbowałam odinstalować i zainstalować lecz nie pomogło, aktualizowałam kilka razy . Jeżeli chodzi o te animacje i filtry , to wszystko mam i działa, ale no te nagrania ;/ Może wie ktoś o co chodzi i bardzo prosiłabym o jakieś rozwi...
Witam, posiadam telefon Meizu mx4. Nagrywając filmik na Snapchacie nie nagrywa mi muzyki z odtwarzacza, tylko sam dźwięk z otoczenia. Da się jakoś temu zaradzić?
witam chce pobrać nie całe wideo tylko część audio, doradzicie mi jak to zrobić
Hej, mam na komputerze zainstalowanego Offce'a 2016 po polsku. Co zrobić, żeby język całego pakietu (Word, Excel, PowerPoint etc.) zmienić na angielski? Chodzi mi o to, żeby zakładki i wszystkie komunikaty, menu też były po angielsku. Można?
Dzień dobry, Chciałabym wiedzieć, jak pobrać film z vod.tvp.pl. Chodzi mi głównie o "O mnie się nie martw".