Snapchat - jak zmienić kamerę przód/tył?

Rozwiązany/Zamknięty
gumisiowelove Posty 4 Data rejestracji sobota 13 czerwiec 2015 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany poniedziałek 15 czerwiec 2015 - Zmodyfikowany dnia 7 lut 2019 o 13:50
 Kizia Mizia - 6 lut 2017 o 15:31
Cześć,
Jak w trakcie nagrywania filmiku zmienić kamerkę z przedniej na tylną i odwrotnie?
Chodzi o Snapchat.

3 odpowiedzi

hej, jak jest pobrana aktualizacja aplikacji (bo ta opcja się pojawiła po aktualizacji) to po prostu w momencie nagrywania dwukrotnie dotykasz ekranu (w sensie stukas) i kamerki powinny się zmienić.
gumisiowelove Posty 4 Data rejestracji sobota 13 czerwiec 2015 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany poniedziałek 15 czerwiec 2015
14 cze 2015 o 00:25
Hej, właśnie mam najnowszą aktualizację, ale mimo tego nie działa dwukrotne stkunięcie w ekran :(
a jest jakiś kod błędu? czy po prostu nic się nie dzieje jak się stuka w ekran?
No i czy sprzęt (smartfon czy tablet) poza Snapchatem działa przełączanie pomiędzy tylną a przednią kamerką?
gumisiowelove Posty 4 Data rejestracji sobota 13 czerwiec 2015 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany poniedziałek 15 czerwiec 2015
14 cze 2015 o 20:46
Nie, żadnego błędu, po prostu nic się nie dzieje, jedynie wyostrza. Kamerka działa normalnie, płynne przełączanie, żadnych problemów. Może to kwestia systemu, mam Jelly Bean, aktualizacja może działa na KitKat.
Na kitkat tez nie działa bo ja mam te oprogramowanie i tez nie ma takiej mozliwosci. Mam wrażenie ze jest to oliwę na telefonach apple 'a
Przewracanie kamery jest na najnowszych telefonach z głównych seri np, w samsungu w galaxy s6.
To może spróbuj odinstalować i pobrać jeszcze raz aplikację, od nowa?
ja bym tak zrobił, bo to chyba jedyne wyjście, żeby sprawdzić czy zadziała, ale może to kwestia systemu, bo ja mam KitKat i u mnie działa
15 cze 2015 o 08:22
Niestety, nic to nie dało, więc chyba faktycznie problem jest w systemie. No trudno ;)
Mam s6 i i tak nie działa :/
Mam z2 i tez nie dzialA
Na s5 też nie działa
Wiecie jak sie dodaje filtry do filmików nigdzie nie widzę takiej opcji
Anna Dobrzyńska Posty 1974 Data rejestracji poniedziałek 1 luty 2016 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 19 grudzień 2021 13 497
9 wrz 2016 o 10:29
|Przesuwasz palcem od prawego do lewego końca ekranu na własnie nagranym filmie, ktory edytujesz. Filtry są widocznie, gdy masz włączoną lokalizację w telefonie.