Jak zablokować możliwość publikowania na mojej osi czasu na Facebooku


Twoi znajomi mogą opublikować na Twojej osi czasu dowolny wpis, link, zdjęcie lub film. Można zmienić te ustawienia, aby ograniczyć innym możliwość publikowania treści na Twojej osi czasu.

Kto może publikować na mojej osi czasu na Facebooku

Przejdź do Ustawień konta > Oś czasu i oznaczanie.

W sekcji Kto może dodawać materiały na mojej osi czasu kliknij Edytuj obok opcji Kto może publikować na Twojej osi czasu.

Możesz wybrać Znajomi lub Tylko ja:



Możesz także skorzystać z opcji zatwierdzania postów na Twojej osi czasu, zanim pojawią się one na Twojej tablicy. W tym celu skorzystaj z widocznej poniżej opcji Czy chcesz przeglądać posty, w których oznaczają Cię znajomi, zanim pojawią się one na Twojej osi czasu poprzez kliknięcie Włączone:


Zdjęcie: © Facebook.
Opublikowany przez Floreo. Ostatnia aktualizacja: 4 wrz 2017 o 22:18 przez Floreo.
Ten dokument zatytułowany "Jak zablokować możliwość publikowania na mojej osi czasu na Facebooku" opublikowany przez CCM (https://pl.ccm.net/) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.
Jak dodać nową lokalizację na Facebooku
Jak potwierdzić adres email na Facebooku