Endomondo zmieniło ostatnio zasady udostępniania treningów w serwisach społecznościowych - teraz nie udostępnia się już mapki, tylko wyniki z Endomondo zapisane na wybranym zdjęciu. Aby poznać tą opcję wejdź w zapisany trening i skorzystaj z opcji Publikuj lub ikony udostępniania w prawym, górnym rogu. Potem wybierasz zdjęcie, wygląd i serwis, w którym chcesz to wszystko opublikować np. Instagram lub Facebook.
Dlaczego wszyscy piszecie tak, jakby każdy był informatykiem - apka??? Nie można normalnym językiem. Konkretnie. Co trzeba zrobić krok po kroku, żeby opublikować endomondo na facebooku?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 16 lut 2016 o 10:08
tak samo jak większość apek typu spotify, endomondo też tak działa, że wystarczy połączyć z fb. Dajesz settings / connect&share i add workouts tou your timeline.
Chłopaki, nie wiecie dlaczego po publikacji na Facebooku mojego treningu, i polubieniu go przez mojego znajomego, to gdy kliknę w ten link z powiadomienia to mi pokazuje sie strona "Przepraszamy, ta strona jest niedostępna
Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta."?
Anna Dobrzyńska
Posty1974Data rejestracjiponiedziałek 1 luty 2016StatusUżytkownikOstatnio zalogowany19 grudzień 202113 497 30 mar 2016 o 11:04
Też mi nie pokazuje mapki.... Konto endomondo zsynchronizowane z fb (bez zgody na auto publikację) publikuję wyniki ręcznie i cały czas pojawia się ta beznadziejna ikonka zamiast mapki..... http://pics.tinypic.pl/i/00796/3gghy386yq3o.jpg
11 lip 2016 o 07:43