Witajcie, czy ktoś wie jak można doładować konto komuś innemu w Orange? Wiem, że to może banalne pytanie, ale nigdy tego nie miałem okazji robić, a teraz akurat potrzebuję. Pomożecie?
Partanna
Posty293Data rejestracjipiątek 25 kwiecień 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany27 lipiec 2017551 19 maj 2014 o 18:17
Ale SerHamster to na pewno wie, więc tak wysyłasz smsa pod numer 501700700, a w tym smsie musisz napisać kod doładowujący (ten 14-cyfrowy) zrobić spację a potem numer osoby, której robisz prezent :D
Cześć jeżeli chcesz w szybki sposób doładować komuś konto lub sobie polecam serwis www.doladujtelefon.pl . Bardzo fajna opcja która nie wymaga od nas żadnego nakładu pracy . Działa to w bardzo prosty sposób . Korzystam już z tego ponad rok i zawsze wszystko w porządku było :D Mam nadzieje że pomogłem . Dodam jeszcze że obecnie jest wiele tego typu serwisów lecz na większości czeka się bardzo długo na doładowanie tu błyskawicznie !
Ludzie technika troszkę poszła do przodu większość ma smartfony więc proszę aplikacja mPotwór (działa na 3 najpopularniejszych systemach) i bez problemu na zasadzie pre-paid można doładowywać numer sobie czy też dowolny numer w dowolnej sieci więc te wszystkie problemy znikają. Do tego twórcy aplikacji współpracują z sieciami co sprawia, że praktycznie stale są dostępne jakieś promocje za doładowania. Co też może zachęcić. Sama obsługa aplikacji jest banalna więc też nikt nie powinien mieć z tym problemu. Także miłej zabawy.