Krasher
Posty87Data rejestracjiśroda 9 lipiec 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowanypiątek 22 styczeń 2016
-
1 sie 2014 o 15:53
Magda -
21 paź 2015 o 18:06
Hej, chodzi mi o Samsung Galaxy 3, strasznie się w nim szybko rozładowuje bateria i np jak rano naładuję, to jak wracam z pracy pociągiem czy coś, to już popłudniu jest rozładowwane i się nie może nikt do mnie dodzwonić. Da się coś zrobić, żeby ten telefon się rozładowywał przynajmniej przez 24 godziny? albo żebym mógł korzystać nie wiem, chociażby muzyki posłuchać czy coś?
Zobacz również:
Co zrobic zeby telefon sie szybko nie rozladowal
Co zrobic zeby telefon sie wolniej rozladowywal - Najlepszą odpowiedź
Co zrobić aby telefon wolniej się rozładowywał - Najlepszą odpowiedź
Witaj Krasher, jeśli widzisz, że poziom baterii słabnie, możesz włączyć tryb samolotowy na przykład, oszczędza baterię. Spójrz również na tę poradę Jak zaoszczędzić baterię w smartfonie, również jest tu kilka pomocnych informacji.
w Stanach są do kupienia takie przenośne baterie czy tam ładowarki, w sensie, że ładujesz to w domu i potem bierzesz taki akumulator z sobą i jak Ci pada bateria to podłączasz baterię do tego źródła zasilania.
Krzyska
Posty147Data rejestracjiczwartek 8 maj 2014StatusUżytkownikOstatnio zalogowany 8 marzec 2016106 4 sie 2014 o 10:48
Ale nie wiadomo, czy w Polsce można takie dostać , a tryb samolotowy to jest ok opcja, wprawdzie nikt nie może do Ciebie dzwonić, ale bateria trzyma na jakieś wyjątkowe sytuacje.