Tomasz
-
10 kwi 2022 o 12:32
AlyssaPatterson
Posty1Data rejestracjiśroda 13 kwiecień 2022StatusUżytkownikOstatnio zalogowanyśroda 13 kwiecień 2022
-
13 kwi 2022 o 13:23
Dzień dobry,
Mam tak samo. Ktos mi zmienił hasło i dodal drugiego maila. Teraz jak chce sie zalogować to hasł jest błędne i jak chcę zmienić to wysyła mi kod na maila, ktorego nie znam i nie jest mój. Widoczny jest tylko fragment maila poczta na gmail-tyle wiem. Mogę sie wyszukac po mailu, który podałem ale kod do odblokowania wysyła na ten mi nieznany. Jest w Polsce jakis Admin, przedstawiciec FB na Polskę. No bo z kim rozmawiać. Na Policję iść. Próbowałem już wszystkiego. A skanu dowodu nie chce przesyłać bo to ryzyko. Aha no miałem wiadomość że logowanie było w Warszawie a to 250 km ode mnie. I jestem cały czas dostępny. Ciekawe jak oni wyszukuja konta na które sie włamuja. Losowo chyba. Ten sam mail jest podany do Banku. Moze lepiej go zmienić.
Witam! Jeśli nie chcesz wysyłać skanu dowodu, nie ma innego sposobu na odzyskanie konta. Takie są zasady Facebooka, a Meta jest firmą prywatną. Radzę zgłosić na Facebooku, że włamano się na Twoje konto, a następnie założyć nowe konto)
Very well written article on a Admin in Poland, a representative of FB for Poland. Thanks for letting us about it.
Regards,
http://www.secureassignmenthelp.com/