Dezaktywowalam Fb. Po ponownej aktywacji na messengerze moje kontakty nie mogą do mnie wysłać wiadomości , pojawia się komunikat : ta osoba jest niedostępna w messengerze.
Nikogo nie blokowalam
Dziwne jest to że da się dzwonić , ja mogę napisać ale te osoby do mnie nie.
Bardzo proszę o pomoc.
Konfiguracja: Android / Chrome 98.0.4758.101
Zobacz również:
Dlaczego nie mogę napisać do kogoś na messengerze
Dlaczego nie mogę pisać na messengerze - Najlepszą odpowiedź
Dlaczego ktos nie moze do mnie pisać na messengerze - Najlepszą odpowiedź
Nie no, naprawdę jedyną radą przez jakiś błąd messengera jest założenie nowego konta, które ma się od 11 lat? Mam dokładnie ten sam problem, zrobiłam dokładnie to samo - zdezaktywowałam facebooka i messengera jednak aktywowałam OBA portale ponownie i moi znajomi nie mogą do mnie pisać. Co robić?
Mam dokładnie tak samo, próbowałam aktywować FB i Messenger osobno i dalej to nic nie daje… próbowałam wielokrotnie zgłaszać błąd to FB ale oczekiwanie na odpowiedz jest jak studnia bez dna…
Макс Вега
Posty1674Data rejestracjiwtorek 6 czerwiec 2017StatusAdministratorOstatnio zalogowany23 maj 2023686 22 lut 2022 o 16:22
Cześć! Dzieje się tak, ponieważ teraz Messenger jest obowiązkowo połączony z Facebookiem. Wiele osób nie może uzyskać dostępu do Messengera bez Facebooka, jeśli wprowadzili jakieś zmiany. Radzę założyć nowe konta na Facebooku i Messengerze i dodać tam wszystkie stare kontakty.