Dzień dobry,
Tak więc eksploruję system Windows 10, który właśnie dostałem, i zdałem sobie sprawę, że mam dostęp tylko do kalendarza gregoriańskiego na karcie Data i godzina. Wiem, że to odpowiedni kalendarz dla większości ludzi, w tym dla mnie, ale chciałbym wiedzieć, czy są możliwości zdobycia ich większej liczby, zwłaszcza tych nieparzystych, starych i wszystkich? Mam na myśli, czy mogę umieścić kalendarz juliański? Francuski republikański? Jeśli tak, czy mogę łatwo przełączać się między kalendarzami?
Zobacz również:
Czy są sposoby na zdobycie większej liczby kalendarzy??
Tak więc eksploruję system Windows 10, który właśnie dostałem, i zdałem sobie sprawę, że mam dostęp tylko do kalendarza gre https://omegle.onl/home/ goriańskiego na karcie Data i godzina. Wiem, że to odpowiedni kalendarz dla większości ludzi, w tym dla mnie, ale chciałbym wiedzieć, czy są możliwości zdobycia ich większej liczby, zwłaszcza tych nieparzystych, starych i wszystkich? Mam na myśli, czy mogę umieścić kalendarz juliański? Francuski republikański? Jeśli tak, czy mogę łatwo przełączać się między kalendarzami?
i