Nie Posiadam Urządzenia Audio

Rozwiązany/Zamknięty
Kawi - 6 wrz 2018 o 20:00
Karolina Świdrak Posty 3277 Data rejestracji poniedziałek 24 marzec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 5 grudzień 2021 - 14 wrz 2018 o 10:16
Witam, Gdy włączam Panel sterowania > Urządzenia I Dźwięk > Dźwięk > To pokazuje mi, że nie posiadam ani jednego zainstalowanego urządzenia Audio... Ale jednak jak pobrać urządzenie audio np. Głośnik ? Tego nie wiem. Dlatego Piszę do was, abyście mi pomogli. Do usłyszenia.

3 odpowiedzi

Karollla, chodzi o Asus... Gdy kieruję na znak dźwięku na dole w pasku to wyskakuje ,, Usługa Audio Nie jest Uruchomiona " Wchodzę W Panel Sterowania > Urządzenia I Dźwięk > Dźwięk . Następnie wyświetla mi się że usługa audio nie jest uruchomiona, czy chcesz ją uruchomić? Wklikam ,, Ok " Ale jednak nie pojawiła mi się ikonka ,, Dźwięk " Czytałam o tym w internecie ale nie ma w internecie jak pobrać te urządzenie audio.... Proszę o natychmiastową pomoc. Do usłyszenia
Karolina Świdrak Posty 3277 Data rejestracji poniedziałek 24 marzec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 5 grudzień 2021 9 019
14 wrz 2018 o 10:16
Do zainstalowania dźwięku potrzebujesz oryginalnycjh sterowników producenta. Czyli jest ci potrzebna płyta lub sterownik dźwięku pobrany ze strony producenta.
Karolina Świdrak Posty 3277 Data rejestracji poniedziałek 24 marzec 2014 Status Użytkownik Ostatnio zalogowany 5 grudzień 2021 9 019
7 wrz 2018 o 08:00
Napisz jeszcze o jakie urządzenie chodzi.
Karollla, chodzi o Asus... Gdy kieruję na znak dźwięku na dole w pasku to wyskakuje ,, Usługa Audio Nie jest Uruchomiona " Wchodzę W Panel Sterowania > Urządzenia I Dźwięk > Dźwięk . Następnie wyświetla mi się że usługa audio nie jest uruchomiona, czy chcesz ją uruchomić? Wklikam ,, Ok " Ale jednak nie pojawiła mi się ikonka ,, Dźwięk " Czytałam o tym w internecie ale nie ma w internecie jak pobrać te urządzenie audio.... Proszę o natychmiastową pomoc. Do usłyszenia

Urządzenia Audio Których Nie Posiadam: Mikrofon Audio Oraz Głośnik Audio