Zadaj pytanie
Dzień dobry, Mam problem z założeniem konta na instagramie. Wprowadzając nowe dane: nazw użytkownika itd. wyświetla sie taki błąd: "Niestety, wystąpił problem podczas tworzenia konta. Spróbuj wkrótce." Próbowałem zalogować się przez facebooka ale wtedy mam błąd, że adres nie należy do konta czy coś w tym stylu. Dodam tylko, że konto zakładam pierwszy raz, na nowym systemie, nie na telefonie.
Witam wszystkich mam pytanie od kilku dni moje relacje z wyróżnionych relacji poprostu znikają mimo ponownego dodawania ich nie zostają one dodawane czy ktoś wie czym może być to spowodowane?
Dzień dobry, mam pytanie dotyczące archiwum relacji na Instagramie. Niedawno zmieniłem telefon, ponieważ poprzedni się rozpadł. W związku z tym moje relacje w archiwum na starym telefonie przepadły. Czy istnieję możliwość by przywrócić je do archiwum na nowym telefonie?
Dzień dobry, Mam pytanie dotyczace archiwum relacji na instagramie.Do tej pory miałam archiwum od grudnia 2017 jak archiwum sie pojawilo a od 2 miesiecy codziennie znikają starsze zdjęcia z kazdym kolejnym dniem,teraz archiwum mam od marca 2018 i z kazdym dniem zdjecia sie kasuja jak znow miec dostep do calego archiwum?(wyroznione relacje z tamtego okresu nie zniknely)
Cześć, Ciągle, gdy przeglądam Instagrama, pojawiają mi się te proponowane profile, a okrutnie mnie to denerwuje. jak się tego pozbyć?
25 wrz 2017 o 10:04
PS. Sieć komórkowa nie ma nic do rzeczy, tylko model telefonu.