Witam. Mam pytanie odnosnie pewnej strony internetowej an ktorej ostatnio zrobilam zakupy w dosyc wyskokiej kwocie. Ku mojemu zdziwniu po zaplacie dostalam maila z potwierdzeniem zakupu, ale wciaz nie otrzymalam zadnego maila odnosnie terminu wysylki, co jest nieco niepokojace. Czy ktos kto sie na tym zna moglby sprawdzic wiarygodnosc tej strony? Bede bardzo wdzieczna. Strona to: www.jewelryeu.com
Strona wygląda na wiarygodną. Podczas robienia zakupów na pewno widziałaś gdzieś informację o planowanym terminie dostarczenia zakupów, możliwe, że Ci umknął. Dlatego najlepszy będzie kontakt z tym sklepem i konkretna rozmowa o Twoim zamówieniu.
W zakladce delivery guide faktycznie jest napisane, ze przesylka powinna byc od 3 - 7 dni roboczych. Maila juz wyslalam z zapytaniem, jednak wciaz czekam na odpowiedz. Moim zdaniem strona tez wyglada wiarygodnie, jednakze nasluchalam sie od znajomych, zaczyelam wertowac strony internetowe i troche popadlam w paranoje. Gdyby to bylo £20 jakos bym przezyla jednak swiadomosc tego, ze wydalam znacznie wiecej sprawia, ze wciaz o tym mysle. Niemniej mam nadzieje, ze sie nie zawiode. Dziekuje za odpowiedz
29 lis 2016 o 22:26
29 lis 2016 o 23:51
30 lis 2016 o 00:06
30 lis 2016 o 00:55
30 lis 2016 o 10:32