Normalnie, żeby Viber działał to powinien też być zainstalowany na smartfonie, ale tak czy inaczej jak się podaje numer telefonu i kraj, to potem wyskakuje informacja, źe trzeba wpisać kod, aby aktywować, powinno być takie okno z napisem Activation lub Aktywacja i tam jest białe pole do wpisania kodu
Witam ermi. Na smartfonie też zainstalowałam Vibera ale tam był inny kod niż na laptopie.
A przy okazji - chciałam zadzwonić do Anglii smartfonem i mi się wyświetliła wiadomość że muszę mieć pieniądze na koncie. Dlaczego Tak? Przecież jest bezpłatny. Pozdrawiam.
No bo to tak samo działa jak na Skypie, że jak dzwonisz ze Skype'a na Skype to wtedy jest za darmo, a jak się chce dzwonić ze Skype'a na numer stacjonarny lub komórkowy, to trzeba mieć wykupiony pakiet.
Witam, dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Sprawa jest już załatwiona. Dzwoniłam i połączyłam się. Jeszcze raz dziękuję. Jak będę jeszcze miała jakieś kłopoty tonie omieszkam się odezwać. Pozdrawiam.
28 lip 2015 o 22:03
A przy okazji - chciałam zadzwonić do Anglii smartfonem i mi się wyświetliła wiadomość że muszę mieć pieniądze na koncie. Dlaczego Tak? Przecież jest bezpłatny. Pozdrawiam.
29 lip 2015 o 08:16
29 lip 2015 o 08:38
30 lip 2015 o 00:05