Dowiedz się, czy Stories na Instagramie są przed tobą ukryte

Instagram, podobnie jak inne sieci społecznościowe, pozwala użytkownikom ustawić własny poziom prywatności. Na przykład możesz zablokować innych użytkowników, jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz, aby widzieli Twoje zdjęcia i historie. Skąd mam wiedzieć, czy inny użytkownik ukrywa swoje Stories? Tutaj to wyjaśniamy.

Dowiedz się, czy historie na Instagramie są przed tobą ukryte

Bardzo łatwo jest się tego dowiedzieć: zaloguj się na swoje konto na Instagramie, przejdź do paska wyszukiwania i wprowadź nazwę użytkownika, który Twoim zdaniem Cię zablokował. Jeśli jego imię się nie pojawi, najprawdopodobniej usunął Cię ze swojego konta na Instagramie, co oznacza, że ​​nie możesz go śledzić ani przeglądać jego historii.

Jeśli nadal masz wątpliwości, zrób jeszcze jeden krok: utwórz nowe konto użytkownika na Instagramie i ponownie znajdź tę osobę. Jeśli przeniósł swoje konto do trybu prywatnego, poczekaj, aż konto zasubskrybuje Cię, i wyciągnij wnioski. Jak widać, ten użytkownik jest nadal aktywny i publikuje nowe relacje, ale nie można ich było zobaczyć na koncie, ponieważ Cię zablokował.

Zobacz Stories na Instagramie w ukryciu

Jeśli chcesz zobaczyć relacje innego użytkownika, ale tak, żeby o tym nie wiedział, otwórz swoje konto na Instagramie w trybie samolotowym. W takim przypadku Instagram nie zarejestruje, że oglądałeś tę relację.

Zdjęcie: © Shutterstock.com

Zadaj pytanie
Treści, które ukazują się w serwisie CCM powstają we współpracy z ekspertami IT i pod kierownictwem Jeana-François Pillou, założyciela CCM.net. CCM to serwis o nowych technologiach - jeden z największych na świecie, dostępny w 11 językach.
Ten dokument zatytułowany "Dowiedz się, czy Stories na Instagramie są przed tobą ukryte" opublikowany przez CCM (pl.ccm.net) jest udostępniany na licencji Creative Commons. Możesz kopiować i modyfikować kopie tej strony, na warunkach określonych przez licencję i wymienionych w niniejszym tekście.